Meteo Meniu
GREBANU, Prognoza actualizata din minut in minut

Cereti-ne o cotatie de asigurari acum!

 

GREBANU
Salveaza aceasta pagina cu vremea probabila in GREBANU la favorite, apasand CTRL + D, ca sa o poti accesa usor data viitoare!


Oare influenteaza starea de spirit personala fenomenele GREBANU? Un wishfull thinking? Sau un fel de placebo? Sunt anumite studii care arata ca daca iti doresti foarte foarte mult un anumit lucru, atunci sansele ca respectivul lucru sa se intample cresc. Oricum, eu sper sa am dreptate si sa fie soare si frumos ori de cate ori vreau.

Predictia GREBANU pe termen mai lung de 2 zile, in timpurile moderne, desi beneficiem de o putere de calcul extrem de mare, impredictibilitatea crescuta si fenomenele atmosferice din ce in ce mai violente fac ca sansele de indeplinire a previziunilor sa scada. De aceea multe din previziuni nu sunt indeplinite

De multe ori am vazut ca prognoza GREBANU la ProTv este gresita. Anunta soare si vine ploaia. Cum vine asta. Oare de ce nu sunt foarte exact?

Cred ca cea mai buna prognoza meteo care am vazut-o pana acum, din experienta, este situl asta, meteometeo.ro, unde GREBANU arata cu o grada foarte mare de preciza ceea ce se va intampla.

Cum influenteaza vremea aceasta incalzire globala, de care am auzit cu totii? Cel putin in ultima vreme, iernile au fost foarte reci si verile au plouat. Nu cumva aceasta incalzire globala este o farsa? Din pacate, nu este o farsa. Spre deosebire de oamenii cu IQ redus, care nu pot sa priveasca in viitor sau sa isi aduca aminte lucruri de acum cativa ani, ceilalti pot sa vada lucruri dezastroase apropo de evolutia vremii, care nu se intamplau acum 10-20 de ani. Violenta fenomelelor meteo este acum mult mai ridicata. Daca va uitati si la GREBANU, trendul pe ultimii ani, o sa vedeti ca lucrurile nu merg in mai bine din pacate.

Cea mai buna prognoza GREBANU sunt tot semnele batranesti. Daca e apus de soare frumos, rosu, sigur o sa fie o vreme frumoasa a doua zi. Daca randunelele zboara jos, o sa ploua. Daca braometrul facut din 2 cracute de brad uscate se lasa, atunci sigur va ploua a doua zi.


CERETI O COTATIE ASIGURARE ACUM!

Va sunam imediat sa va dam cele mai bune cote de asigurare. Simplu si eficient! 

Termeni si conditii | Weather | 59sec | New York Employment Litigation | New York Entertainment Litigation | New York Securities Litigation

Meteo Romania - Prognoza meteo pentru fiecare localitate din Romania: temperatura, precipitatiile, vant, umiditate, presiune, etc. GREBANU